0
تومان
0
تومان

معرفی مدیریت کسب و کار گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات

معرفی مدیریت کسب و کار گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات

آنچه در این مقاله می‌خوانید

()

در این مقاله به معرفی مدیریت کسب و کار گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات پرداخته ایم. این گرایش با نام فناوری اطلاعات رشته مدیریت کسب و کار یا همان MBA نیز شناخته شده و به طور اختصاری MIS نامیده می شود. این گرایش در رابطه با پیشرفت دانش فناوری در بازار کار ارائه شده است.

گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات مدیریت MBA چیست؟

با توجه به پیشرفت تکنولوژی و اهمیت ارتباطات از طریق سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات، نیاز به مدیران مسلط به این دانش، بیش از پیش احساس می شود.

مدیران با این گرایش، لازم است علاوه بر مدیریت سازمان سازمان و کسب و کار، با تغییرات مداوم فناوری آشنا باشند. گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات، از جمله دانش های جدید و کاربردی در حوزه های مختلف شغلی است.

وظایف فارغ التحصیلان گرایش سیستم‌های اطلاعاتی MBA

یکی از وظایفی که فارغ التحصیلان این گرایش، برعهده دارند، ایجاد تغییرات هدفمند در شرایط سازمان با استفاده از فناوری اطلاعات است. این تغییرات در راستای استراتژی های سازمان پیاده سازی و مدیریت می شوند.

امروزه مشاغل مختلف، نیاز به جذب نیروی کار مدرن دارند و شیوه های سنتی به سرعت در حال منسوخ شدن هستند. افراد پر انرژی با ایده های خلاقانه که در زمینه گرایش سیستم های اطلاعاتی به تحصیل پرداخته اند، می توانند دریچه هایی جدیدی به سوی موفقیت برای سازمان ایجاد کنند.

برای اینکار لازم است از تکنیک هایی استفاده کننده که بر پایه فناوری اطلاعات طراحی شده است. در حال حاضر اغلب خدماتی که از آنها استفاده می کنیم، بر پایه فناوری اطلاعات ایجاد شده اند و اجرای آنها از وظایف فارغ التحصیلان گرایش سیستم های اطلاعاتی MBA است.

معرفی مدیریت کسب و کار گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات

گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری مناسب چه کسانی است؟

اگر تسلط شما در زمینه دانش عمومی کامپیوتر کافی نیست و تمایل به ادامه تحصیل در رشته کامپیوتر ندارید، احتمالا نمی توانید در زمینه مدیریت فناوری اطلاعات به تحصیل بپردازید. البته صرفا داشتن مهارت های برنامه نویسی و کامپیوتر نیز برای راه اندازی کسب و کار یا مدیریت سازمان ها، کافی نخواهد بود.

اگر علاقمند به ادامه تحصیل در این گرایش از مدیریت کسب و کار هستید، توجه داشته باشید که در بازار کار واقعی لازم است با متخصصان فنی در ارتباط باشید. زیرا این امر از مهارت های لازم برای مدیر سیستم های اطلاعاتی و فناوری به شمار می رود؛ البته این نکته به معنی داشتن اطلاعات عمیق فنی نیست و صرفا در سطح آشنایی و کنترل عملکرد بخش فنی می باشد.

معرفی مدیریت کسب و کار گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات

چارت درسی مدیریت کسب و کار گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات

برنامه و چارت درسی رشته مدیریت کسب و کار “MBA” سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات، به ترتیب ترم تحصیلی، به شرح جدول های زیر است.

ترم اول

تعداد واحد نوع واحد نام درس
3 اصلی نظریه های سازمان و مدیریت
3 اصلی -اختیاری تصمیم گیری برای مدیران
3 اصلی -اختیاری سیستمهای اطلاعاتی مدیریت
3 اصلی مدیریت استراتژیک
3 اصلی اصول اقتصاد

ترم دوم

تعداد واحد نوع واحد نام درس
3 اصلی حسابداری برای مدیران
3 اصلی مدیریت رفتار سازمانی
3 اصلی مدیریت عملیات
3 اصلی اخلاق و احکام کسب و کار
3 تخصصی – اصلی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات

ترم سوم

تعداد واحد نوع واحد نام درس
3 اصلی مدیریت بازاریابی
3 اصلی مدیریت منابع انسانی
3 تخصصی – اصلی تجارت الکترونیک
3 اصلی مدیریت مالی

ترم چهارم

تعداد واحد نوع واحد نام درس
6 اختیاری- پژوهشی پایان نامه

نکته 1: هدف آموزش ها در دروس تخصصی گرایش سیستم‌های اطلاعاتی MBA در دانشگاه، کمک به ایجاد درک عمیق‌ درحوزه مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی و تجارت الکترونیک است. درس تجارت الکترونیک در این گرایش، به دانشجویان می آموزد که چگونه با کمک از شیوه‌ های جدید کسب‌ و کارهای پلتفرمی در حوزه‌ی فناوری اطلاعات استفاده نمایند.

نکته 2: انتخاب دروس اختیاری که از دروس هوشمندی کسب‌ و کار یا مدیریت ارتباط با مشتریان به شمار می روند، در اختیار دانشجویان است و می‌ توانند با توجه به علاقه‌مندی، این درس‌ ها را انتخاب نمایند.

نکته 3: پایان نامه برای دانشجویان MBA ورودی 96 به بعد اختیاری است. دانشجویان می توانند به صورت آموزش محور و به تشخیص گروه 2 درس از دروس تخصصی اختیاری را اخذ نمایند. علاوه براین لازم است تصمیم خود را مبنی بر اخذ یا عدم اخذ پایان نامه ،تا انتهای ترم دوم به مسئول گروه در دانشگاه مربوط اعلام کنند.

بازار کار MBA گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات

امروزه بسیاری از رشته های دانشگاهی در بازار کار به حد اشباع رسیده و تقاضای بازار کار برای رشته های اشباع شده بسیار محدود است. اما بازار کار مدیریت کسب و کار با گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات در حال حاضر بسیار خوب می باشد.

با توجه به اهمیت فناوری اطلاعات، سازمان ها و شرکت ها برای رشد و پیشرفت در بازار کار نیاز نیروهای متخصص با مهارت عملی دارند. اگر در این گرایش به تحصیل پرداخته و از دوره های آموزش آزاد مهارتی نیز استفاده کنید، آینده کسب و کار شما در بازار کار روشن خواهد بود.

برای فعالیت به عنوان مدیر سیستم های اطلاعاتی و فناوری MBA لازم است بازارهای جدید و تقاضای مصرف کنندگان را شناسایی کنید. بعد از آن برای ارائه خدمات مورد نیاز بازار کار، از شیوه به کارگیری سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات استفاده نمایید.

معرفی مدیریت کسب و کار گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات

توصیه به علاقه‌مندان به این رشته

کسانی که گرایش مدیریت کسب و کار MIS را انتخاب می کنند لازم است بدانند، مسیر خوب و آینده روشنی را پیش رو دارند. اما برای موفقیت در این زمینه افراد نیاز به علم مدیریت دارند که در سایه تجربه در بازار کسب و کار واقعی ایجاد می شود. اگر از این تجربه برخوردار نیستید، می توانید از دوره های آموزش مهارت MBA استفاده کنید.

موسسه ثروت آفرینان با هدف ارائه خدمات آموزش آزاد برای مدیران فعال در بازار کار، دانشجویان و فارغ التحصیلان مدیریت کسب و کار گرایش سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات اقدام به برگزاری دوره MBA کرده است.

متقاضیان می توانند برای استفاده از آموزش های مهارتی MBA و مشاوره در زمینه سرفصل های آموزش تکمیلی نظیر دوره استراتژی پیشرو با کارشناسان این موسسه تماس حاصل فرمایند:

  • ساعات کاری : شنبه تا چهارشنبه ۹ الی ۱۸​
  • تلفن: ۲۶۴۰۳۷۴۰ ۰۲۱

اوووپس! ما نمی توانیم فرم شما را پیدا کنیم.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین دوره های آموزشی

دوره جامع کوچینگ سوئیسی