0
تومان
0
تومان

چگونه مذاکره موفق داشته باشیم

آنچه در این مقاله می‌خوانید

()

ما در این قسمت از وب سایت ثروت آفرینان قصد داریم تا در خصوص این نکته که چگونه مذاکره موفق داشته باشیم صحبت کنیم. برای داشتن یک مذاکره موفق باید اصول و روشی را آموزش دیده و تمرین کنید. در ادامه قصد داریم تا به صورت کامل این اصول را به شما عزیزان آموزش دهیم. شما عزیزان می توانید برای مطالعه بیشتر به مقاله “چگونه مذاکره کنیم” مراجعه کنید.

چگونه مذاکره موفق داشته باشیم؟

موسسه ثروت آفرینان و چگونه مذاکره موفق داشته باشیم

نگاه به نتیجه برای مذاکره موفقیت آمیز!

یکی دیگه از موردهای مهم مذاکره موفق اینه که در ابتدای مذاکره، به آینده‌ای که متصورید مدام فکر کنید تا از ریل خارج نشید! در مقاله قبلی که موضوع آن عوامل موفقیت آمیز در مذاکره، است به ذکر نکاتی پرداختیم، حال در این مقاله سعی داریم به رفع چالش‌های که در مذاکرات دارید بپردازیم تا بتوانید مذاکره موفقیت‌آمیزی داشته باشید.

کلاف سردرگم

همه‌ی ما برای اینکه خواسته‌هامون رو با دیگرون در میان بگذاریم شروع می‌کنیم به صغری کبری چیدن! و گاها این کارمون اونقدر به درازا کشیده میشه که اصلا یادمون میره برای چی اومده بودیم و چرا طرف رو ملاقات کردیم.

اینجور وقتا لازمه همش یه تابلو از دلیل حضورمون در یک جمع، روبروی چشمامون نصب شه تا موضوع اصلی رو در لابه لای این کلاف سر درگم مصاحبت، گم نکنیم.

در مذاکره سردرگم نشوید

همه همینیم!

اگه با این دید یه نگاهی به دقایق زندگی تون با افراد مختلف بندازید قطعا بارها پیش اومده که دیگران هم به قصدی سمت شما اومدند و کلی هم وقت ازتون گرفتند و بعد از رفتنشون از خودتون پرسیدید اصلا برای چی اومده بود ؟

این افراد دقیقا مشکل‌شون نداشتن نگاه به مقصد مذاکره است.

حاشیه چینی بد نیست!

داشتن مقدمه و حاشیه برای پر و پیمون جلوه دادن موضوع اصلی قطعا لازمه، ولی نباید به مرز کلافگی برسه و مخاطبمون رو به کل منصرف یا خسته از ادامه بحث کنه!

نباید سردرگمی در مذاکرات رخ بده چرا که طرف مقابل حس همراهی و حتی اعتماد برای معامله رو از دست میده و دچار شک میشه!

بدانید که در مذاکره چه باید کرد

در مذاکرات باید چکار کرد؟

برای اینکه برنامه ریزی درستی داشته باشیم و سر موقع در بهترین زمان مذاکره حرفمون رو بزنیم باید مراقب شاخ و برگ‌هایی که به همکلامی میدیم باشیم و حتی فراتر از اون! دقیقا بدونیم چه زمانی موضوع رو مطرح کنیم و بی‌کم و کاست توضیحات مربوط به اون رو ارائه بدیم. داشتن هوش کلامی برای رسیدن به یک مذاکره موفق جز واجبات است. اگر شما هم می خواهید چنین توانایی را در خودتان پرورش دهید، می توانید در دوره هوش کلامی موسسه ثروت آفرینان شرکت کنید.

فرصت ها رو بقاپ!

برای اینکه خودمون رو برای گفتن مساله اصلی آماده کنیم و در طول مذاکره خیلی از موضوع خارج نشیم باید با تمرکز پشت میز مذاکره بنشینیم و از هر موقعیتی که مناسب بود، برای بازگو کردن بخشهایی از خواسته‌هامون اقدام کنیم.

بیش از یه پیشنهاد روی میز مذاکره بزار

فرصت ها را در مذاکره بقاپید

نباید درصد بازنده شدن ات بره بالا!

نمیشه برای پیروزی با یه گزینه به میدان مذاکره بیاید! چون به هزار و یک دلیل ممکنه نشه! وقتی تمام توان و انرژی و سرمایه و هدف‌ات رو روی یک گزینه‌ی پیشنهادی متمرکز میکنی، خصوصا در اولین برخورد با مذاکره کننده، احتمالات زیادی وجود داره که درصد بازنده میدان بودنت بره بالا مثل 1. جالب نبودن پیشنهادت برای مخاطب 2. همراه نشدن مخاطب به دلیل هم سلیقه نبودن 3. جمع کردنه بساط مذاکره با نمیخوام اش توسط مخاطب

و نتایج مشابه، توی بازار میگن:« پیشنهاد دندون گیری نبود »،« حرف دیگه‌ای نداشت»، « کل حرفش همین بود.»

همه‌ی اینها یعنی دست رد زدن به سینه‌ی کسی که فقط با یه پیشنهاد پشت میز مذاکره میشینه خیلی آسونه!

نمی تونی خودتون نشون بدی!

وقتی با یه گزینه میری جلو، خوب این مهره به هر دلیلی سوخت شد، باید بازی رو رها کنی، چاره ای نداری! تازه اگر حرفه‌ای هم نباشی در همون ثانیه‌های اول مجبوری از بازی خارج شی! از همه اینها مهم تر اینه که تو فرصت پیدا نمیکنی از فعالیتت، هدف‌ات، دورنمای فکرت برای طرف مقابل توضیحی بدی، چون عملا دیگه روی ایده‌ات نظرشو گفته!

دوره های اصول و فنون مذاکره موفق

از دست رفتن فرصت در مذاکره

کلی برنامه میچینی که بتونی ملاقاتی داشته باشی با فردی که میتونه خیلی کارها برات بکنه، به سختی هم این موقعیت رو به دست میاری، ولی با یه پیشنهاد که ممکنه همون ثانیه‌های اول رد بشه، فرصت همکلامی طولانی با فرد مورد نظر رو از دست میدی، نه تنها هدف‌ات محقق نمیشه بلکه ممکنه بارها و بارها خودت رو سرزنش کنی که چرا به نوک درخت رسیده بودی و نتونستی میوه‌ی رسیده و آبداری که حق‌ات بوده بچینی! این حس دردناک‌تر از برطرف شدن مساله‌ات در مذاکره است!

برای رویارویی با اشخاصی که زمینه چینی مذاکره سختی هم نیاز داره، اصلا جالب نیست که با یه گزینه حاضرشی!

تازه علاوه بر گزینه‌های متعدد باید بتونی در حین مذاکره هم ایده‌های بداهه خلق کنی و متناسب با روند جلسه مذاکره ارائه کنی.

می خوای به این مرحله بری؟

باید شیوه هدفمند ارائه ایده رو یاد بگیری! طبقه بندی کردن پیشنهادات رو آموزش ببینی، به جا و درست درخواست کردن خیلی مهمه! یاد گرفتنش سخت نیست، متد داره.

«ثروت آفرینان» با بیش از سیزده سال سابقه اجرایی، و بررسی هزاران مورد موفق و ناموفق در این عرصه، در کنار شماست.

 

سخن پایانی

ما در این مطلب به صورت کامل در خصوص اینکه چگونه مذاکره موفق داشته باشیم، صحبت کردیم. همچنین راه و روش هایی که می تواند شما را در نهایت به یک مذاکره موفق سوق دهد را در اختیار شما قرار دادیم. شما از این پس می تونید همین حالا برای سمینار و دوره اصول و فنون مذاکره موسسه ثورت آفرینان ثبت نام کنید و قدم در مسیر جنگنده های اقتصادی بزارید!

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع کوچینگ سوئیسی