یکی از سوالات مشترک بسیاری از علاقمندان به رشته های مدیریت این است که رشته مدیریت کسب و کار بهتر است یا مدیریت بازرگانی و در بازار کار ایران درآمد فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بهتر است یا mba ؟ و اینکه آیا دوره های آموزش آزاد موسسات نیز کارایی دوره های آموزشی دانشگاهی را دارند؟ به همین منظور در این مقاله به مقایسه این دو رشته و ویژگی های هر یک پرداخته ایم:
مدیریت بازرگانی بهتر است یا MBA؟
برای موفقیت در بازار کار به عنوان مدیریت سطوح مختلف سازمانی، شرکت ها و یا مدیریت کسب و کار شخصی، ادامه تحصیلات دانشگاهی در سطح کارشناسی ارشد یا استفاده از دوره های موسسات آزاد مدیریت بسیار کاربردی خواهد بود. اما آیا انتخاب رشته مدیریت بازرگانی بهتر است یا mba ؟
برای انتخاب بهترین رشته در مقطع کارشناسی ارشد و یا استفاده از دوره های آموزشی آزاد، لازم است ابتدا شناخت دقیق از نیاز خود در بازار کار و ویژگی های آموزشی و مهارتی رشته های مدیریت بازرگانی و mba اطلاعات کافی داشته باشید.
بنابراین مدیریت بازرگانی می تواند برای گروهی از علاقمندان مناسب تر از mba باشد و خلاف این حالت برای گروهی دیگر صدق کند. به همین منظور در این مقاله به معرفی مدیریت بازرگانی و رشته مدیریت کسب و کار پرداخته ایم تا بتوانید با توجه به مطالب درج شده تشخیص دهید که برای شما انتخاب رشته مدیریت کسب و کار بهتر است یا مدیریت بازرگانی…
مدیریت بازرگانی چیست؟
مدیریت بازرگانی از رشته های پرطرفدار دانشگاهی است اما مدیریت بازرگانی چیست و مناسب چه کسانی است؟! مدیریت کسب و کار بهتر است یا مدیریت بازرگانی؟ همانطور که از نام این رشته مشخص است، این رشته مرتبط با امور مدیریت کسب و کارهای تجاری بوده و هدف آن ارتقاء سودآوری و رهبری گروههای مختلف در بازار کار شرکت ها و صنایع مختلف است.
اگر فردی پر تکاپو و فعال هستید و علاقمند به تجربه چالش های مختلف می باشید مدیریت بازرگانی رشته های مناسب شماست. فارغ التحصیلان این رشته در بازار کار به عنوان مدیریت یک سازمان یا شرکت به فعالیت میپردازند و به دنبال حل مسائل مختلف برای رفع نیازهای کسب و کار خود هستند. این افراد از حل مسئله و وارد شدن به چالش های مختلف مدیریتی همزمان با رهبری نیروی کار و هدایت همکاران لذت می برند.
برای موفقیت در رشته مدیریت بازرگانی نیاز به برقراری ارتباط با دیگران و تعاملات اجتماعی با همکاران و مشتریان دارید. همچنین لازم است با اصول تیم سازی و جذب نیرو آشنایی کافی داشته باشید زیرا این مهارت از جمله ویژگی های رهبری مدیران محسوب می شود.
در این راستا، موسسه ثروت آفرینان با بیش از سی سال سابقه برگزاری دوره های آموزشی مدیریت، برای بهبود مهارت های مدیریتی اقدام به برگزاری دوره های مختلف آموزشی نموده است.
فارغ التحصیلان این رشته و افراد فعال در سطوح شغلی مدیریتی می توانند برای بهبود این مهارت از دوره های آموزش آزاد که توسط موسسه ثروت آفرینان با عنوان دوره آموزشی جذب و استخدام و تیم سازی برگزار می شود، استفاده نمایند. علاوه براین برای تقویت مهارت مذاکره می توانید از دوره اصول و فنون مذاکره موسسه ثروت آفرینان استفاده کنید.
دانش آموختگان رشته مدیریت بازرگانی لازم است به مسائل اقتصادی علاقمند باشند و بتوانند با خلاقیت و هوشمندی به تحلیل مسائل مالی کسب و کار و ارائه پیشنهادات سودمند بپردازند.
برای اینکه بدانید مدیریت بازرگانی بهتر است یا mba، لازم است بدانید برای ورود به رشته مدیریت بازرگانی، صرفا تسلط و توانایی مباحث مالی در اولویت قرار ندارند و لازم است به روحیات، علایق و انتظارات خود در بازار کار نیز توجه داشته باشید. برای فعالیت در شاخه مدیریت بازرگانی نیاز به هوش بالا، توانایی کشف فرصت ها، برنامه ریزی، تحلیل، انجام کار تیمی، هدفگذاری، تسلط بر اصول و فنون مذاکره و توانایی استخدام و جذب نیروی کار دارید.
اگر علاقمند به کسب و کار و زندگی اجتماعی در این شرایط هستید، رشته مدیریت بازرگانی می تواند سکوی پرتاب شما به سوی موفقیت های بی نهایت باشد.
گرایش های کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی
گرایش های کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی شامل بازاریابی، بازرگانی بین الملل، مدیریت استراتژیک، تجارت الکترونیک و بازرگانی داخلی است.
گرایش بازاریابی- ارشد مدیریت بازرگانی
یک مدیر بازرگانی با گرایش بازاریابی لازم است بتواند برنامه ریزی صحیح بازاریابی محصولات را به روش های مختلف تنظیم کند. مدیر بازاریابی از شیوه هایی نظیر تبلیغات برای مصرف کننده و متقاعد کردن مشتریان به خرید کالا و خدمات استفاده می کند.
بازرگانی بین الملل- ارشد مدیریت بازرگانی
مدیریت بازرگانی بین الملل، به داد و ستد بین چند کشور می پردازد. از نظر علم اقتصاد گاهی هزینه تمام شده تولید برخی از ملزومات از هزینه واردات همان محصول بالاتر است در این شرایط لازم است مدیر بازرگانی اقدامات لازم برای واردات را انجام دهد. همچنین زمانی که تولیدات داخلی دارای مزیتی برای صادرات باشند، برای عرضه محصول به خارج از کشور اقدام می شود.
برای فعالیت در این زمینه لازم است تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشید و با فرهنگ اقوام مختلف در کشورهای مختلف جهان آشنا باشید.
مدیریت استراتژیک- ارشد مدیریت بازرگانی
گرایش مدیریت استراتژیک از سال 95 به بعد در دو مقطع دکتری و کارشناسی ارشد ارائه شده است. مدیریت بازرگانی با این گرایش به چیدن استراتژی های عملیاتی و هدف گذاری برای سازمان می پردازد. علاقمندان به گسترش توانمندی ها در شاخه استراتژیک می توانند از دوره های تکمیلی آزاد آموزشی نظیر دوره استراتژی پیشرو استفاده کنند.
تجارت الکترونیک- ارشد مدیریت بازرگانی
مدیریت بازرگانی با گرایش تجارت الکترونیک با بهره مندی از فناوری روز دنیای آی تی، به فعالیت می پردازد. سازمان ها و شرکت های مختلف برای ادامه فعالیت تجاری خود نیاز به استفاده از بازارهای الکترونیک و مجازی دارند. تجارت الکترونیک به معنی به کارگیری ابزار آی تی برای مارکتینگ است.
بازرگانی داخلی- ارشد مدیریت بازرگانی
پذیرش دانشجو در بازرگانی داخلی که از گرایش های کارشناسی ارشد بازرگانی است، بسیار محدود می باشد. این گرایش دارای 8 واحد تخصصی است و با سایر گرایش های مدیریت بازرگانی تفاوت چشمگیری دارد. فارغ التحصیلان این رشته به قوانین و شرایط بازرگانی در داخل کشور آشنایی کافی دارند.
مدیریت کسب و کار mba چیست؟
مدیریت کسب و کار از گرایش های ارشد مجموعه مدیریت اجرایی است. دوره مدیریت BA یا همان مدیریت کسب و کار مخفف عبارت Master of Business Administration می باشد. این دوره از جمله آموزش های مدیریتی بسیار کاربردی و مورد توجه بازار انواع کسب و کار است.
برای اینکه بدانید مدیریت کسب و کار بهتر است یا مدیریت بازرگانی لازم است توجه داشته باشید برای موفقیت در رشته MBA نیاز به دانش مدیریتی دارید. اگر دوره تحصیلی شما مرتبط با رشته های مدیریتی نیست و امکان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد را ندارید، لازم است برای تقویت مهارت های مدیریت کسب و کار خود، از دوره ام بی ای آموزش آزاد مهارتی استفاده نمایید.
استفاده از آموزش های این دوره به دو روش با کنکور و بدون کنکور امکانپذیر است. برای ادامه تحصیل از طریق کنکور کارشناسی ارشد، لازم است موفق به کسب رتبه لازم برای قبولی مدیریت کسب و کار شوید. اما در پذیرش بدون کنکور می توانید بدون آزمون ورودی در دوره های آموزش آزاد ثبت نام نمایید.
موسسه ثروت آفرینان در حال برگزاری دوره MBA بدون کنکور و به صورت مهارت عملی می باشد، در پایان این دوره آموزشی، دانشپذیران به سازمان فنی و حرفه ای کشور جهت شرکت در آزمون و دریافت گواهینامه MBA معرفی می شوند.
گرایش های مدیریت کسب و کار MBA
گرایش های مختلف مدیریت کسب و کار در مقطع کارشناسی ارشد شامل موارد زیر است:
1-استراتژی، 2-بازاریابی ، 3-رفتار سازمانی و منابع انسانی، 4-سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات، 5-عملیات و زنجیره تأمین، 6-فناوری، 7-مالی و 8-انرژی
می توانید برای مشاهده ویژگی های تحصیل در هر یک از گرایش های مدیریت کسب و کار در سطح دانشگاهی و تصمیم گیری در مورد اینکه مدیریت بازرگانی بهتر است یا mba، لینک زیر را انتخاب نمایید:
معرفی گرایش های رشته مدیریت کسب و کار (کلیک کنید)
ثبت نام دوره مدیریت کسب و کار بدون کنکور
قبولی در کنکور کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار به علت رقابت شدید در گرایش های مختلف دانشگاهی ممکن است برای بسیاری از داوطلبان دشوار باشد. اما ثبت نام دوره مدیریت کسب و کار بدون کنکور راهکاری مناسب برای تقویت و تکمیل مهارت های مدیریتی در انواع کسب و کار است. اگر علاقمند به کسب مهارت در رشته های مدیریت بازرگانی یا مدیریت کسب و کار را دارید، می توانید بدون نیاز به کنکور از دوره آموزش آزاد موسسه ثروت آفرینان استفاده کنید.
برای استفاده از دوره MBA این موسسه و بهره مندی از سرفصل های آموزشی، پیشنهاد می دهیم برای مشاوره شناخت نیازهای آموزشی خود برای بهبود کسب و کار شخصی یا مدیریت در سازمان و صنایع مختلف، با کارشناسان موسسه ثروت آفرینان تماس حاصل فرمایید.
- ساعات کاری : شنبه تا چهارشنبه ۹ الی ۱۸
- تلفن: ۲۶۴۰۳۷۴۰ ۰۲۱
اوووپس! ما نمی توانیم فرم شما را پیدا کنیم.
چقدر این پست مفید بود؟
روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:
اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.
یک پاسخ
مدیریت کسب و کار , ۱۰۰ ٪