عباس اکبرپور مدیر رستورانهای شاندیز
عباس اکبرپور مدیر رستورانهای شاندیز کیست؟
شاندیز
اسم شیشلیک شاندیز به گوش اکثریت ما که به غذای ایرانی علاقه زیادی داریم نامی آشنا است. شهرستان شاندیز نام شهری در استان خراسان رضوی در شمال شرق ایران است. از ویژگیهای این شهر خوش آب و هوا میتوان به درههای مصفا و پرآب به همراه درختان سر به فلک کشیده آن اشاره کرد.
رستوران شاندیز مشهد یکی از شناخته شدهترین و معروفترین رستورانهای ایران است. عباس اکبرپور مدیر رستورانهای شاندیز هستند. این جوان ایرانی با تاسیس این رستورانها نام شاندیز و شیشلیک آن را بیشتر بر سر زبان روانه کرد. با تاسیس این رستوران، گردشگر زیادی را برای دیدن مناطق شاندیز و طرقبه مشهد ترغیب کرد.
اولین شعبه این رستوران را در پارک طرقبه در خود منطقه طرقبه مشهد افتتاح کرده است. این رستوران در سال 1370 شروع به کار کرده است. اولین شعبه این رستوارن از زمان فعالیت تا به امروز به خوبی فعالیت کرده است.
شعبات محدود دیگر
سپس در خود منطقه شاندیز شعبه بعدی را افتتاح کرده و فعالیت خود را در این زمینه ادامه داده است.
اکبرپور مدیر و موسس این رستورانها پس از آن شعبات محدود دیگری را در مناطق مختلف راهاندازی کرده و با این کار ایجاد اشتغال در زمینه پخت و پز برای سرآشپزها و آشپزهای حرفهای را فراهم کرده است.
نخستین و تنها شعبه شاندیز در تهران
مدیر رستوران عباس اکبرپور تصمیم گرفت نخستین و تنها شعبه شاندیز در تهران را ایجاد کند. شعبه تهران رستوران شاندیز مشهد در تاریخ دوم بهمن ماه 1376 در خیابان آفریقا (جردن) افتتاح شد.
گرچه به دلیل شهرت کباب شاندیز مشهد شاید بیش از یک صد رستوران، نام شاندیز را با خود همراه دارند اما این رستوران یکی از محبوبترین و معروفترین رستورانها در تهران بوده است.
لازم به ذکر است که شیشلیک شاندیز به عنوان برند ارزشمند در حیطه غذا به ثبت ملی نیز رسیده است.
آقای عباس اکبرپور در سیمنار سلاطین کسب و کاردر 16 بهمن 1396 با میزبانی امیرحسین مظاهری سیف حضور خواهند یافت.