0
تومان
0
تومان

مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک

مدیریت منابع اطلاعاتی

آنچه در این مقاله می‌خوانید

()

هدف از برگزاری دوره مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک، تعلیم و تربیت افراد ماهر و متخصص در زمینه های مرتبط با فناوری اطلاعات در کسب و کارها می باشد تا بتوانند در جهت تاکید بر نیازهای فعلی جامعه فعالیت نمایند.

فارغ التحصیلان این رشته با مسلط شدن بر موضوعات مربوط به مسائل مدیریتی و با فراگیری مباحث تخصصی و آشنایی با دروس کامپیوتر و IT، این فرصت را بدست می آورند تا بتوانند امکان برقراری ارتباط با سطوح مختلف عملیاتی را داشته باشند.

اوووپس! ما نمی توانیم فرم شما را پیدا کنیم.

لازم است که بدانید در دوره mba، گرایشهای مختص به این رشته که آموزش داده می شود شامل: کسب و کار الکترونیک، مدیریت منابع اطلاعاتی، سیستم های اطلاعاتی پیشرفته، مدیریت دانش، هوشمندی کسب و کار و مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات می باشد.

کارشناسی ارشد مدیریت

گرایش‌های مرتبط با مدیریت فناوری اطلاعات

در مقاله قبلی با موضوع بازار کار رشته mba که توسط کارشناسان تیم ثروت آفرینان گرداوری شد، اشاره شده که طبق آمارهای جهانی و تحقیقات انجام شده، بازار کار رشته MBA یکی از پردرآمدترین و مهمترین بازار معرفی شده است که تحصیل در این زمینه موقعیتهای شغلی متنوعی را برای افراد فراهم می‌کند.

مدیریت فناوری اطلاعات دارای گرایش های گوناگونی به شرح زیر است:

  • گرایش کسب و کار الکترونیکی

این گرایش یکی از جدیدترین گرایش ها بوده که شامل آموزش های دروس مدیریتی و دروس مربوط به تکنولوژی های جدید می باشد و باعث افزایش کارایی و بهره وری در کسب و کار می شود.

دروسی که در این رشته تدریس خواهد شد شامل: کسب و کار الکترونیک، مدل های کسب و کار الکترونیک ، بازاریابی الکترونیکی، جنبه های حقوقی کسب و کار الکترونیک ، فناوری های کسب و کار الکترونیک ، سیستم های یکپارچه کسب و کار الکترونیک، تجارت سیار ، راه اندازی استارت آپ ها و توسعه برنامه های کاربردی تحت وب است.

  • گرایش مدیریت منابع اطلاعاتی

این گرایش با به ­کارگیری مهارت­های مدیریتی مناسب و استفاده از تکنیک های در فرآیند تولید، فراهم­ آوری، سازمان­دهی، پردازش، اشاعه و استفاده از منابع اطلاعاتی درون و برون سازمانی به عنوان مهمترین رشته در راستای دستیابی به اهداف و مقاصد سازمانی معرفی شده است.

بنابراین تمرکز بر روش­های مختلف برای توسعه و رشد سیستم­های اطلاعاتی و کاربرد فناوری اطلاعات در مشاغل از طریق ارتباطات مبتنی بر کامپیوتر می­ باشد.

همچنین دروس مرتبط با این گرایش: مدیریت منابع اطلاعاتی پیشرفته، مدل سازی اطلاعات در سازمان، یکپارچه سازی داده ها، داده کاوی و انبارهای داده، سنجش کیفیت داده ها و فناوری های ذخیره سازی خواهند بود.

  • گرایش سیستم­های اطلاعاتی پیشرفته

این گرایش باعث می شود که کارآفرینان و کسانی که دارای این مدرک هستند، توانایی توسعه و رشد انواع مختلف سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته نظیر سیستم­های خبره، سیستم­های پشتیبانی تصمیم­ گیری، سیستم­های اطلاعاتی استراتژیک و غیره را در کسب و کار بالا ببرد.

دانش­جویان این گرایش با استفاده از سیستم­های کاربردی، تحقیقاتی را که برای مدیران حائز اهمیت است را از بیرون سازمان کسب می کنند.

دروس تخصصی که دانش پژوه باید بگذراند: سیستم های هوشمند فازی، روش شناسی توسعه سیستم های اطلاعاتی، تحلیل، طراحی و کنترل کیفیت نرم افزار ، سیستم های پشتیبان تصمیم گیری ، مدیریت انبارهای داده، برنامه ریزی منابع سازمان، مدیریت فرایندهای کسب و کار ، ممیزی سیستم های اطلاعاتی و مهندسی نیازمندی ها است.

  • گرایش مدیریت دانش

گرایش مدیریت دانش به این مفهوم بوده که اطلاعات را بصورت نظام مند در دسترس قرار بدهید و از تجربه های علمی استفاده نمایید به گونه‌ای که به هنگام نیاز آنها در اختیارتان باشند و بتوانید کار روزمره خود را با بازدهی بالا و اثربخش تر انجام دهید. همین امر موجب شده که این رشته مورد توجه قرار بگیرد و از گرایش های جدید رشته مدیریت فناوری اطلاعات بشمار می رود.

دروس تخصصی این گرایش که باید ارائه شوند شامل: مبانی مدیریت دانش، استراتژیهای مدیریت دانش، مدیریت دانش در سازمانها، فرایندهای مدیریت دانش ، سیستم های مدیریت دانش ، اقتصاد اطلاعات و دانش و فناوریهای مدیریت دانش است.

  • گرایش هوشمندی کسب و کار

این گرایش دارای دروس تخصصی بدین شرح می باشد: مدیریت انبارهای داده و گزارشات مدیریتی، داده کاوی و روش های فرا ابتکاری، سیستم های هوشمندی کسب و کار ، یکپارچه سازی داده ها ، سنجش کیفیت داده ها ، برنامه ریزی منابع سازمان ، تحلیل شبکه های اجتماعی و تحلیل های عظیم داده است.

  • گرایش مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات

دروسی که در این گرایش تدریس می شود شامل وش شناسی مدیریت پروژه ، مدیریت پروژه های خدمات فاوا، برنامه ریزی و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات، مدیریت تغییر، مدیریت مالی پروژه های فناوری اطلاعات، مدیریت پروژه های نرم افزاری و مدیریت پروژه چابک خواهد بود.

گرایش‌های مرتبط با مدیریت فناوری اطلاعات

بازار کار مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک

مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک برای فارغ‌التحصیلانش این نوید را دارد که با تسلط بر موضوعات تئوری مدیریتی و با یادگیری مباحث تخصصی و آشنایی با دروس سیستم‌های اطلاعاتی، این امکان فراهم می شود که وارد بخش‌های بزرگ اطلاعاتی در سازمان‌های بزرگ شوند.

برای اینکه شرایط بازار کار مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک مهیا شود باید مهارت‌های ادراکی در شناخت سیستم، مهارت‌های فنی مربوط به پایگاه‌های داده و مهارت متقاعدسازی و روابط عمومی را کسب کنید.

زیرا اگر با این موارد آشناییت نداشته باشید در مسیر توسعه و رشد کسب و کارتان با مشکل روبرو می شوید.

نکته حائز اهمیت فراگیری زبان انگلیسی در این رشته است که موجبات اعتمادبه‌نفس را فراهم می‌کند.

بازار کار مدیریت

چارت درسی مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک

چارت درسی مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک باعث شده که با دروس آن آشنا شده و پس از گذراندن این دوره آموزشی بتوانید در کسب و کارتان به موفقیت چشمگیری برسید.

این رشته با مدیریت متکی بر نرم‌افزارها و فن‌آوری اطلاعات، مدیریت هوشمند مبتنی بر اطلاعات و نیروی کار آزموده منابع اصلی قدرت امروز و فردا را در اختیار خود قرار داده است.

بنابراین تحولات گسترده تکنولوژی اطلاعات باعث ایجاد تغییرات زیادی در اقتصاد، مدیریت و جامعه شده و این امر کارآیی سازمان‌ها را از طریق بهبود محصولات و خدمات به سرعت افزایش داده است.

هدف از تشکیل دوره مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک آموزش پرسنل متخصص کارخانه‌ها، مؤسسه‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی در زمینه‌های مربوط به فن‌آوری اطلاعات و مدیریت کیفیت می باشد.

بنابراین دانشجویان شرکت‌کننده در این دوره علاوه بر آشنایی با مسایل نظری دانش تکنولوژی اطلاعات، با نقش و کاربرد‌های زمینه‌ها و جایگاه فن‌آوری اطلاعات در مدیریت جدید آشنا می‌شوند.

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیکی

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیکی مدرکی است که برای ایجاد ارتباط بین مدیران و مهندسان آی تی، و درک مناسبی از مباحث مدیریتی و مهندسی ارائه شده تا با به کارگیری فناوری اطلاعات در سازمان ها به گونه ای که بتوان به صورت حداکثری از پتانسیل آن استفاده کرد.

حجم زیادی از دوره های برگزار شده گرایش فناوری اطلاعات در تمامی حیطه ها، موجب شده که هر ساله نفرات بیشتری تمایل به این گرایش مدیریتی داشته باشند و روز به روز محبوبیت آن افزایش پیدا کند. لذا علاقه بیش از اندازه به یادگیری فناوری اطلاعات در کسب و کارها و ورود دانشجویان مهندسی به این رشته مدیریت باعث رشد آن در سراسر جهان شده است.

بنابراین مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیکی یکی از رشته های جدید در مقطع کارشناسی ارشد می باشد. همچنین با ورود اینترنت و تکنولوژی، بیشتر مشاغل به دنبال استخدام افرادی هستند که مهارت های مدیریتی با تکنولوژی های روز دنیا را داشته باشند تا کارایی و بهره وری کسب و کارشان را افزایش دهند.

هدف از تدریس این رشته آموزش تخصصی افراد در شرکت های دولتی و خصوصی، سازمان ها، موسسه های دولتی و خصوصی، کارخانه ها در زمینه های مربوط به مدیریت کیفیت، فناوری اطلاعات و پیش بینی نیازشان می باشد.

 

دروس مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک

امروزه فناوری اطلاعات یکی از پرکاربردترین و متداول ترین رشته ها در کشورهای مختلف جهان می باشد و قابلیت های این فناوری بر تمام جوانب زندگی و کسب و کار تاثیر گذاشته است.

همچنین استفاده از فناوری اطلاعات در ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی، صنعتی و غیر صنعتی و انتفاعی و غیر انتفاعی، وابسته به توانایی مدیریت و راهبری بوده و در کشورهای توسعه یافته، باعث به چالش کشیدن افراد برای داشتن مدیریت فناوری اطلاعات بوده.

هدف از برگزاری دوره مدیریت فناوری اطلاعات، تربیت افراد متخصصی با توانایی گسترش کاربرد فناوری اطلاعات در سازمان ها و انجام تحقیقات و ارائه ی مقالات علمی متناسب با نیازهای روز جامعه می باشد.

با توجه به ضرورت برنامه ریزی و هدایت و کنترل، رشته مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک به عنوان یک میان رشته معرفی شده و در برنامه درسی دانشکده های مدیریت و مهندسی در سراسر دنیا قرار گرفته است. دانش پژوهان این رشته دربیشتر موارد در چندین دانشکده مشغول به تدریس هستند و معمولا دروس گوناگونی را میگذرانند. هدف از ارائه ی دروس مختلف در این رشته این است که دانشجویان علم و دانش مناسبی را در کلیه زمینه های مورد نیاز برای پیشرفت در کسب و کارشان دست پیدا کنند.

نتیجه گیری

تمامی دانشجویان مشغول به تحصیل در رشته مدیریت فناوری اطلاعات گرایش کسب و کار الکترونیک در طول دوران تحصیل خود با مفاهیم و مباحث پیشرفته ای همچون مدیریت سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات آشنایی لازم را پیدا خواهند کرد. در مورد بازار کار این گرایش باید بگوییم که انجام فعالیت های اجرایی و استفاده از تجربیات افراد موفق و ناموفق در موسسه ثروت آفرینان ، آینده شغلی فارغ التحصیلان این گرایش را افزایش می دهد.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع کوچینگ سوئیسی