0
تومان
0
تومان

3 باور ثروت آفرینی برای افزایش هوش تجاری

افزایش هوش تجاری

آنچه در این مقاله می‌خوانید

()

امروز می خواهیم در مورد افزایش هوش تجاری صحبت کنیم چرا که همان طور که خودتان نیز می دانید این مدل هوش مزیت های بسیاری دارد. البته قابل ذکر است که فقط کسانی می توانند از مزیت های آن بهره ببرند که اطلاعات کافی در مورد کابرد هوش تجاری داشته باشند. از این رو ما در ادامه سعی خواهیم کرد که هوش تجاری را به بهترین نحو ممکن معرفی کنیم. به شما نیز پیشنهاد می کنیم که تا پایان با ما همراه باشید.

هوش تجاری چیست؟

هوش تجاری، یک فرآیندی است که برای تحلیل داده های مختلف طراحی شده است و مهم ترین مزیت آن نیز این است که فرد از طریق آن می تواند عوامل مؤثر در موفقیت یا شکست پروژه هایش را به خوبی بشناسد و بهترین تصمیم را اتخاذ کند و میزان سودآوری خود را افزایش دهد. در واقع هوش تجاری نوعی فرآیند است که برای تحلیل داده‌های مختلف و شناخت توانایی‌ها و همچنین نقاط ضعف خود در پروژه‌های مختلف است که منجر به اتخاذ تصمیم مناسب در جهت افزایش میزان سود دهی است.

هوش تجاری چیست؟

به همین دلیل است که در دنیای امروز افزایش هوش تجاری، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و اکثر مشاغلی که به دنیال افزایش میزان سود دهی خود هستند، در صدد شناخت ساختار و معماری هوش تجاری برآمده اند. البته شایان ذکر است که هوش تجاری در دنیای امروز روز به روز، مدرن تر می شود و به همین دلیل افرادی که قصد دارند از آن استفاده کنند حتما باید اطلاعات به روزی در مورد آن و نحوه پیاده سازی اش داشته باشند. از این رو ما در ادامه به طور مفصل در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

مراحل پیاده سازی هوش تجاری

پیاده سازی هوش تجاری مستلزم انجام یک سری از اقدامات و مراحل است و همان طور که پیش از این نیز اشاره شد، تنها راه افزایش هوش تجاری، داشتن اطلاعات کافی در مورد مراحل آن است که عبارتند از:

  • شناخت نیاز‌ها و برنامه ریزی برای برآورده سازی آن‌ نیاز‌ها
  • تنظیم شاخص های کلیدی
  • آموزش کارمندان و پرسنل خود
  • انتخاب یک نرم افزار کاربردی
  • انتخاب محیط و بستر ذخیره داده
  • شناخت و به کارگیری راه حل های پیشرفته
  • اجرای یک پروژه به صورت آزمایشی

پیاده سازی هوش تجاری

افراد ثروت آفرین یا افرادی که هوش تجاری بالایی دارند چگونه رفتار می کنند و چه باورهایی را دارند. آیا این دسته از افراد مدل فکری خاصی را در ذهن می پرورانند یا نه. آیا 3 باور ثروت آفرینی برای افزایش هوش تجاری را دارند؟

سال ها قبل در سفری با یکی از استخوان خرد کرده های اقتصادی ایران همسفر شدم. این سفر فرصت خوبی بود تا از تجربیات او استفاده کنم. در آن سال دلار تقریبا سه برابر شده بود و همه در ناامیدی به سر می برند، اما این آدم استخوان خرد کرده از شرایط کاملا راضی بود.

او حالش خوب بود و بر عکس اکثر همسفران خود دید مثبتی داشت. برایم خیلی جالب بود که در این شرایط بد رکود و تورم که بر اقتصاد ایران سایه افکنده او خوش بین به اوضاع اقتصادی بود. در شرایط رکود، قیمت ها افزایش پیدا می کند و تورم به بالا گرایش دارد.

مطلب هوش مالی ناجی بحران های پیش رو را از دست ندهید.

به دنبال این بودم که از این مساله سر در بیاورم. هوش تجاری یا هوش اقتصادی او چه پاسخی برای شرایط بحرانی داشت. او کارآفرینی بزرگ بود. کارآفرینی او با سرمایه کمی آغاز شده بود. تجربه هایی که او داشت همیشه برای من آموزنده و کارا بود، اما او تاکنون هیچ وقت در سمینارهای من حضور پیدا نکرده بود. او همیشه چراخ خاموش حرکت می کرد و علاقه ای هم به معرفی شدن نداشت. سکوت خبری برای او جذاب تر بود.

شرایط بد اقتصادی

هوش تجاری چیست؟

سوالی را با او مطرح کردم. از او پرسیدم چگونه در شرایط بد اقتصادی اینقدر می توانید خوش بین باشید دقیقا زمانی که در شرف فقیر شدن هستید. با خنده جواب من را داد. جوابی که او داد مرا به فکر واداشت.

اقتصاددان استخوان خرد کرده، گفت:«در همین شرایط هم ثروتمند می شوم. ثروت آفرینی از شرایط تبعیت و پیروی نمی کند. شرایط، فشار، دشواری و… به این معنی نیست که بازار متقاضیان خود را از دست بدهد، زیرا این متقاضیان به سمت بازار دیگری می روند. به طور مثال اگر بازار مسکن در رکود افتاده است بازار اجاره ملک رونق می یابد.»

این یک واقعیت است که هر مشتری وقتی از یک بازار خارج می شود برای رفع نیاز خود به بازار دیگری روانه خواهد شد. هوش تجاری به عنوان جزئی از شم اقتصادی به ما این درس را می دهد که بازار را تغییر بدهیم تا صورت مسئله را به دست بیاوریم.

تحلیل و بررسی با دید ثروت آفرینی

تحلیل داده ها در هوش تجاری

نادیده گرفتن تغییرات و ماندن و درجا زدن در وضعیت های کنونی فقط شرایط شما را دشوار می کند. اینکه شما بتوانید با دید ثروت آفرینی شرایط را تحلیل و بررسی کنید. شامه اقتصادی راهنمای درستی برای شما خواهد بود. اگر شامه اقتصادی راهنمای درستی برای شما باشد هیچ زمانی در بن بست قرار نمی گیرید.

وارن بافت:«شما باید تشخیص دهید چه زمانی برای سرمایه گذاری در چه بازاری مناسب است.» اگر 6 مدل سرمایه گذاری را یاد بگیریم آن وقت است که تازه متوجه می شویم سرمایه گذاری با سرمایه کم یک کار حرفه ای به حساب می آید.

از دوست اقتصاددان خود سوال کردم چه زمانی برای ورود به یک بازار و چه زمانی برای خروج از بازار مناسب است؟

قوانین مشخص و معین

هوش تجاری

سوال من را این گونه پاسخ داد که تابع قوانین مشخص و معینی نیست. به طور مثال زمان ورود به بازار زمانی است که می بینید بازار مورد نظر 20 درصد رشد اولیه داشته است. اینجا زمان ورود به بازار است. وقتی که بازار رشد 60 درصدی خود را گذراند باید از بازار خارج شد. رشد 20 درصدی آخر را به نفری که ریسک های خطرناک می کند واگذار کنید.

 

وقتی بازاری با افزایش قیمت وحشتناک رو به‌ رو است هرگز نباید وارد شوید. این حرف هایی است که رسانه ‌ها یا مربیان تازه کار می زنند. این حرف بیشتر نصیحت نسنجیده فروشندگانی است که به دنبال درآوردن پول شما از جیبتان هستند.

وقتی عوام به دنبال بازاری راه می افتند از آن بازار حتما خارج شوید. وقتی اخبار و رسانه ها می گویند بازاری خوب است احتمالا نام بازار بسیار بد خواهد شد و باید از آن خارج شوید. یکی از مهم ترین اصول هوش اقتصادی توانایی کنترل شهوت سود است. وقتی می بینید انفجار قیمت ها در حال وقوع است اصلا طمع نکنید.

پول ساز یا خبرساز

هوش تجاری چیست؟

افرادی که هوش مالی شان را تقویت نمی کنند اما به دنبال راه های پولدار شدن هستند به جای پول ساز شدن خبر ساز می‌شوند. این شاهکارها در انفجار قیمت، خرید می کنند و منتظر احمق دیگری می مانند که از آنها خرید کنند.

آن روز من یاد گرفتم که باید اندکی پس از تحرک بازار خرید کرد و قبل از رسیدن به اوج از سود بیشتر دل کند و از بازار خارج شد و به بازار دیگری رفت. این درس بزرگی است که به دنبال افراد حرفه ای باشید که بازار را پیش بینی می کنند نه به دنبال حرف مردم، تلویزیون یا شایعات. وقتی بازاری در حال فرو ریختن است با تحقیق، بازار جدید را بیابیم و روی آن کار کنیم.

در مقاله ارزان بخرید تا همیشه فقیر بمانید به مبحث مشکلات ارزان خریدن اشاره شده است.

کاربرد هوش تجاری

کاربرد هوش تجاری

هوش تجاری یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در کسب و کارهای تجاری و اقتصادی است و کاربرد‌ها و مزایای فراوانی به ویژه برای فعالان حوزه اقتصاد و تجارت دارد، که از جمله مهم ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمک به توسعه کسب و کار‌های تجاری و بنگاه‌های اقتصادی
  • افزایش میزان سوددهی و درآمد بنگاه‌های اقتصادی و افزایش میزان درآمد در فعالیت‌های اقتصادی
  • افزایش برقراری تعامل و ارتباط بین افراد و بنگاه‌های اقتصادی خرد و کلان

نکته: برای آشنایی با مفاهیم هوش تجاری و یادگیری آن‌ها و همچنین نحوه و زمان استفاده از آن‌ها و همچنین افزایش هوش تجاری، پیشنهاد می‌کنیم در دوره هوش مالی، دوره بیزینس پروتکل، دوره فروش و بازاریابی و دوره شم اقتصادی شرکت کنید.

نتیجه گیری

اینها آموخته هایی است که به کار برده اند و در دوره شم اقتصادی سایت ثروت آفرینان تاکنون بیش از ۱۹ هزار و ۴۰۰ نفر از آن استفاده کرده اند. قبل از هر کاری دانش افزایش هوش تجاری را فرابگیرید و آن را قدرتمند کنید و از نظر ما بهترین راه یادگیری نحوه افزایش هوش تجاری شرکت در دوره هوش مالی است که امروزه موسسه های زیادی بانی برگزاری آن هستند و کاربران زیادی از آن استقبال کرده اند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین دوره های آموزشی

دوره جامع کوچینگ سوئیسی